mandag 17. januar 2011

Tid for valg

Foto: Vetle Bo Saga. Katalog for utdanning.no og Frogn vgs.For tredjeklasse på Frogn videregående skole er det snart på tide å velge hva de vil studere videre. Noen vil ta et år fri, noen vil på folkehøyskoler og andre ser alt seg selv som studenter ved en av alle de mange høyere utdanningsinstitusjonene i Norge. Det er imidlertid også mange som ennå ikke vet hva de vil gjøre fra høsten av.

På Frogn vgs. er det for tiden stor aktivitet på studieleder Britt Helles kontor, sist uke var det besøk fra ni av landets universiteter og høyskoler. Fredrik Leversund er glad for muligheten til å møte så mange, og ulike studiesteder på nært hold: - At vi får så mye studieveiledning nå er bra. Det er mer enn bra. Skulle likevel ønske det var mer informasjon om fagvalg i forhold til senere utdanningsvalg i første- og andreklasse.

Onsdag skal hele tredjeklasse til utdanningsmessen på Lillestrøm der de kan bli enda bedre kjent med mulighetene de har. For noen er dette en unik mulighet til å finne det som er rett for seg, for andre gjør det kanskje valget enda litt vanskeligere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar